Blog Widget by LinkWithin

Design Baju Xtreme-C 2008/2009

[Click to enlarge]

Harga: RM20.00

Credit to: Saleh & Akmal + sesiapa yg terlibat secara langsung atau tidak..

Komen anda?   Design Baju Xtreme-C 2008/2009

10 ahli berkata2:

  Anonymous

January 17, 2009 at 11:34 PM

wawa.. comey2..
tp lg besh kalo saiz s die btul2 s.. huhu
slame ni tempah saiz s tp dpt cam saiz l.. wuwu
cian kat kami hok bdn kecik2 nieh =(

  Mr. X

January 18, 2009 at 4:52 AM

haha, baik, akan diusahakan agar memenuhi keperluan ahli..

  aL aPish

January 18, 2009 at 7:25 PM

semmmarrtt!
tp satu persoalan..
mane logo xtrem??
adakah majlis pelancaran logo aritu tiada makna nye?
atau terdapat logo baru utk xtrem??
atau xtrem mmg xde logo??
wuwu..pendapat je eh..
saje nk tau..
ngeeeeeee =D
pape pn bju da smart!
cume xde logo xtrem..
wuwu..

  Anonymous

January 19, 2009 at 2:20 PM

erkk.. btol3.. aku br perasan..
huhu
leh ke nak ubah lg?
pada aku bek tuka yg X kat dpn bj tu buh logo xtreme.. huhu

  Mr. X

January 19, 2009 at 2:46 PM

a'ah kan, lupe plak kat logo..
dah xleh ubah dah, nanti ar pakai pelake wat sendiri, aduih..
sorry all..

  Anonymous

January 20, 2009 at 5:42 PM

kesian kat logo tu.. -.-

  Anonymous

January 21, 2009 at 11:21 AM

logo2

  Anonymous

January 23, 2009 at 9:47 AM

wah!!smart le..
xsabo nk pkai..hehe..

  Anonymous

January 30, 2009 at 5:07 AM

ha best2 baju..takpe..next time letak logo..(mcm dah penah ingtkan time agm sblm2 ni) kalau lebih best ade logo ukm skali..kecik pon jd.-kak fae-

  Anonymous

February 3, 2009 at 9:55 AM

fae...kalo nk letak logo ukm...
baik kiter letak bendera semua negeri pastu jata semua negeri
hahhaha

Recent Comments